Zaterdag 23 oktober Snertrace en laatste zaterdagtraining!

Op 23 oktober is de Snertrace! Trotseer nog één keer de koude wateren van AW en maak kans op een plekje op de felbegeerde snertpan!! Elk jaar wordt er weer hard gestreden om de titel snertman en snertvrouw van het jaar, weet jij hem dit jaar binnen te slepen? Zoals de naam al zegt, wordt er na de race gezorgd voor overheerlijke snert door Robin en haar moeder. Dit duo verzorgt al een aantal jaar de lekkerste snert die zelfs een snert hater omtovert tot een snertlover. Dit kan je dus niet missen!

Programma:

10.30-13.00 Laatste reguliere zaterdagtraining

12.30-13.45 Inschrijven snertrace

14.00 Voorbespreking en daarna de snertrace

We zoeken ook nog een paar vrijwilligers die kunnen helpen met een kantinedienst, als je nu denkt dat wil ik wel doen! Meld je dan aan bij Tom of Denice, of stuur een berichtje naar evenementen@amsterdamwindsurfing.nl  😊

Daarnaast willen we jullie er nog even op wijzen dat voor het gebruik van de kantine je in bezit moet zijn van een coronatoegangsbewijs. Als je geen coronatoegangsbewijs hebt mag je dus niet eten in de kantine, maar kan de snert wel afgehaald worden om buiten de kantine op te peuzelen.

Tot dan!