AWeekend 9 tot 11 september 2022: Halloween in Heeg!

Thema

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer naar de camping in Heeg! Op deze mooie camping aan het Heegermeer zullen we vertoeven op een ruime kampeerplek in de buurt van een echte Friese boerderij. Het kan op de camping behoorlijk spoken en daarom is het thema dit jaar Halloween! Dus laat dat koeienpak maar even hangen en pak je spoken-, mummie- of heksenoutfit van stal! Tijdens het weekend zal er gezorgd worden voor scary games en gezelligheid waardoor dit het perfecte uitje is voor elk nieuw & oud lid. Het is ook een uitstekende kans om in relaxte surfsfeer nieuwe AW’ers te leren kennen.

Programma & kosten

  • Vrijdag: 18:00 vertrek vanaf AW, 21:00 welkomsactiviteit op locatie
  • Zaterdag: surfen, chillings, BBQ en Halloween thema-avond
  • Zondag: surfen en opruimen. Rond 12 uur check out

Geschatte prijs voor weekend incl. verblijf en eten (binnenkort definitief):

  • Kamperen:       €60-70 pp
  • Blokhuis:          €80-90 pp
  • Chalet:              €110-120 pp

Heb je zelf geen materiaal, niet getreurd, je kunt materiaal van de club huren. Geef dit aan op het inschrijf formulier. Vervoer regelen we gezamenlijk, heb je een auto beschikbaar geef dit dan aan tijdens je inschrijving!

Aanmelden kan via deze google forms: https://forms.gle/99kCPSjJm5RfA5iv7 deadline is 22 augustus!

Corona?

We hopen dat het niet nodig is maar mocht het nodig zijn, dan volgen we tijdens het AWeekend in grote lijnen het volgende protocol voor zomerkampen: https://www.wegaanopzomerkamp.nl/ . In de laatste mail krijgen jullie hier meer praktische info over maar wat sowieso geldt: ga bij Corona klachten of vastgestelde besmetting niet mee (resitutie dan mogelijk). We dragen met zijn allen de verantwoordelijkheid om het weekend veilig te laten verlopen.

It giet oan!

AWeekendcie

Robin, Denice en Rianne

Geef een antwoord