10-12 sept AWEEKEND – HEEG

Het is eindelijk weer tijd voor het leukste weekend van het jaar en de perfecte kans om je mede AW’ers (beter) te leren kennen. Inschrijven gaat dit jaar digitaal, hier. Kan tot 3 september, dus wees er SCHNELL bij!

Thema

Dit jaar hebben we een primeur op de camping in Heeg! Dit is een nieuwe surfspot voor AW en we hopen dat het net zo gezellig gaat worden als alle voorgaande jaren. Op deze mooie camping aan het Heegermeer zullen we vertoeven op een ruime kampeerplek in de buurt van een echte Friese boerderij. Jullie zullen dan ook vast niet verbaasd zijn dat het thema voor dit jaar BOERENBEESTENBENDE is! Dus laat dat bananenpak maar even hangen en pak je kippen, koeien, varken of schapenpak maar uit de kast! Tijdens het weekend zal er gezorgd worden voor oud hollandse gezelligheid waardoor dit het perfecte uitje is voor elk nieuw & oud lid 😉

Programma & kosten

  • Vrijdag: 18:00 vertrek vanaf AW, welkomsactiviteit op locatie
  • Zaterdag: surfen, chillings, BBQ en thema avond
  • Zondag: surfen en opruimen. Rond 12 uur check out

Prijs voor weekend incl. verblijf en eten:

  • Kamperen: €64 euro pp
  • Blokhuis €82,50

Heb je zelf geen materiaal, niet getreurd, je kunt materiaal van de club huren. Geef dit aan op het inschrijf formulier. Vervoer regelen we gezamenlijk, heb je een auto beschikbaar geef dit dan aan tijdens je inschrijving!

Coronamaatregelen

We volgen tijdens het AWeekend in grote lijnen het volgende protocol voor zomerkampen: https://www.wegaanopzomerkamp.nl/ . In de laatse mail krijgen jullie hier meer praktische info over maar wat sowieso geldt: ga bij Corona klachten of vastgestelde besmetting niet mee (resitutie dan mogelijk), doe bij vertrek de gezondheidscheck, houdt zoveel mogelijk 1,5m afstand, ventileer slaapvertrekken, doe zoveel mogelijk buiten, hoest en nies in de elle boog, was vaak je handen, en eventueel speciale looprichtingen bij faciliteiten. We dragen met zijn allen de verantwoordelijkheid om het weekend veilig te laten verlopen.

It giet oan!

AWeekendcie

Robin, Denice, Rianne, Claire