Lidmaatschap

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom!

Als lid kun je gratis meedoen aan alle trainingen en kun je materiaal en/of een plankstalling huren.  Meer weten over AW? Lees het infoboekje.

Prijzen lidmaatschap/plankstalling 2024

Een jaarlidmaatschap kost:

€ 125 voor volwassenen en € 80 voor hun volwassen partners (‘gezinsleden’) en de jeugd (jonger dan 18 jaar). Als je lid wordt, komt daar € 12,- inschrijfkosten bovenop. Als je je na januari inschrijft, betaal je natuurlijk minder.

Het jaarbedrag voor een plankstalling is:

€ 80 per plek. Je krijgt dan ook een sleutel van het surf-hok en van het terrein. Hiervoor betaal je een eenmalig € 47,50 voor borg van het hok en € 30,- voor borg van de terreinsleutel. Deze krijg je weer terug als je je stalling opzegt en je sleutels inlevert.

Cursuslidmaatschap is voor diegenen, die na afloop van hun cursus lid willen worden. Omdat je al een cursus hebt gedaan, betaal je minder voor het lidmaatschap. Dit lidmaatschap kost € 51 (inclusief inschrijfgeld) en is inclusief 3 maal plankhuur (a €8 euro).

Opzegging lidmaatschap:

Een lidmaatschap is voor 1 kalenderjaar en loopt automatisch door zonder opzegging. Opzegging voor het komende jaar dient vóór 30 november schriftelijk te geschieden.
Dit kan per brief of per e-mail aan de ledenadministratie en vraag altijd naar een bevestiging van de opzegging, om misverstanden te voorkomen.