de meest up-to-date coronamaatregelen voor AW

Voor het laatst geupdate op 24 juli 2020.

De kantine mag weer open!

Sinds 1 juli mag de AW kantine weer open, jippie! We gaan er met zijn allen weer keihard aan werken om de kantine in ieder geval tijdens de woensdag en zaterdag trainingen open te hebben. Maar dat kan alleen met jullie inzet. AW draait volledig op de inzet van haar leden. Zonder vrijwilligers die de shifts willen draaien is het  dus helaas niet mogelijk de kantine te openen. In het kort: geen bezetting = bar dicht.

Dat moeten we toch wel kunnen regelen?! Wij  vragen alle leden zich een paar keer in te zetten voor een bardienst, zodat we vanaf dit seizoen echt de AW kantine van en voor de leden gaan draaien. Wie nog geen ervaring heeft, zal uiteraard worden ingewerkt door een andere vrijwilliger.
Zeker aan de nieuwe leden: het is een leuke manier om mensen binnen AW te leren kennen en helemaal geïntegreerd te raken in de AW sfeer! En het is geen rocket science

Wie geen shift draait, helpt natuurlijk ook een handje mee door gebruikte spullen weer naar de bar te brengen. Zo houden we het voor iedereen haalbaar en gezellig.

Er wordt gewerkt aan een rooster, maar aanmeldingen en interesse voor kantineshifts kunnen alvast naar bestuur@amsterdamwindsurfing.nl . Binnenkort ontvangen jullie een uitnodiging je in te schrijven voor openstaande bardiensten.

Woensdag shifts:
Shift 1: 17:30- 20:00
Shift 2  :20:00- 22:00

Zaterdag shifts:
Shift 1: 11:00- 13:30
Shift 2: 13:30- 16:00

Dan nog even de extra Corona maatregelen voor de kantine op een rij:

  • Max 1 persoon (de vrijwilliger die de shift draait ) achter de bar
  • Max 2 personen (de vrijwilliger die de shift draait) in de keuken
  • Kantinevrijwilligers moeten zich altijd registreren op de intekenlijst in de kantine
  • Wie geen shift draait ( en dus niet op de intekenlijst staat) komt dus niet achter de bar of in de keuken
  • Aan de bar wordt besteld; je mag daarom niet aan de bar zitten
  • Alleen kantinevrijwilligers (met ervaring) kunnen buiten de shifts eventueel spontaan een extra dienst draaien. Zij zullen zich ook altijd op de intekenlijst moeten registreren (naam en datum)
  • Tafels staan coronaproof opgesteld. Deze mag je daarom niet verplaatsen
  • Alle AW’ers wordt gevraagd om gebruikte spullen terug te brengen naar de bar.
  • Er zal in de buurt van de bar een vaatrek geplaatst worden voor de vuile vaat.
  • Verder uiteraard the usual: blijf thuis met verkoudheidsklachten, regelmatig handen goed wassen en hou altijd 1,5 meter afstand!

Yoga update: De yogalessen mogen – binnen de kaders van de coronamaatregelen – weer binnen op AW doorgaan. Wil je komen? Contact dan Elcke even.

Surfen op het Nieuwe Meer