AWeekend 2019

Van 4 tot 6 oktober is het zover. Het AWeekend 2019 gaat plaatsvinden. Dit is het leukste weekend van het jaar en de perfecte kans om je surfmatties (beter) te leren kennen.

Wegens de successen van de vorige jaren gaat het AWeekend wederom naar het Tjeukemeer in Friesland. Deze geweldige locatie in Oosterzee ligt direct aan het water, heeft zeer comfortabele stapelbedden en een gezellige sfeer.

De wind is niet gegarandeerd, het feestje daarentegen wel!

Voor de prijs van € 80,- krijg je twee nachten verblijf, op zaterdag ontbijt, lunch en avondeten. Op zondag ontbijt en lunch. Alcoholische drankjes zijn voor eigen rekening. Eind van het weekend cash af te rekenen.

Als je je ná  27 september inschrijft zijn de deelnemerskosten € 95.-

Het vertrek is op vrijdag 4 oktober vanaf de club. Voor gezamenlijk vertrek wordt de tijd nog gecommuniceerd. Op zondag 6 oktober (tijdstip afhankelijk van de wind) gaan we weer terug.

Heb je zelf geen materiaal, niet getreurd, je kunt materiaal van de club huren. Geef dit aan op het inschrijf formulier.

Vervoer regelen we gezamenlijk, heb je een auto beschikbaar geef dit dan aan als je je via een mailtje inschrijft via aweekend@amsterdamwindsurfing.nl.  Inschrijven kan ook via de lijst achter de bar.

Surfen op het Nieuwe Meer