Yoga op AW

Update 7 juni: Yoga op dinsdag gaat vanaf 8 juni weer door maar ALLEEN OP AANMELDING via de mailinglist van Elke! De yoga begint niet om 19:00 maar om 19:30. Daarnaast vragen we nu ook aan iedereen zijn eigen matje mee te nemen. Er zijn beperkt plaatsen. Binnen max. 8 personen, buiten max. 10 personen.

De lessen worden door Elke gegeven op dinsdag. De eerste, derde en vijfde dinsdag van de maand staat yin yoga op het programma, de tweede en vierde dinsdag van de maand vinyasa yoga.

Je hebt niets speciaals nodig. Alleen sportkleding (geen schoenen) en voor de yin yoga warme kleding. Eventueel kun je een grote handdoek of een dekentje meenemen om bij de eindontspanning lekker warm te blijven.

Mocht de les een keer niet door gaan dan vind je een aankondiging op de besloten facebook site van AW. Of je meld je bij Elke aan voor de yoga mailinglijst.

Iedereen is welkom maar let wel voor nu alleen op aanmelding. Voor leden zijn de lessen gratis, niet-leden betalen €5. Aanmelden voor een les is niet nodig.

Surfen op het Nieuwe Meer