Samen eten op de woensdag

AW’ers staan erom bekend dat ze houden van lekker eten. Binnen AW lopen dan ook een aantal echte kookfanaten – en vrijwilligers rond. Deze proberen elke woensdagavond een heerlijke maaltijd neer te zetten. En zeg nu zelf, de bruisende woensdagavonden zijn natuurlijk extra leuk als de surfcrew na diverse front-loops, jumps en duckgibes op de nieuwe meer een vorkje kunnen prikken van een verse maaltijd. In de winterperiode kan er geborreld worden vanaf een uur of 17 en is het eten rond 19.30 klaar in verband met de wintertraining. Omdat de vrijwillige kok een inschatting wil maken van de hoeveelheid surf-voer, graag wel opgeven voor het eten (voor borrelen hoef je je niet op te geven):


We zijn ook altijd op zoek naar mensen die het ook leuk vinden om te koken. Ben jij de nieuwe Gordon James Ramsay of Thomas Keller? Of wil je gewoon wat pielen met ui en courgette? Stuur dan een email of spreek iemand aan op de club.

Omdat de keuken en de bar draaien op vrijwilligers kan het een keer zijn dat er geen vers gekookt avondeten is. In dat geval kunnen we gezamenlijk eten bestellen en/of bestellen wat er altijd in de kantine aanwezig is (bijv. een patatje).

 

 

Deze lijst is voor woensdag a.s. Je staat er over een kwartier op!
surfdude
Kees
Han
Robin (geen melk)
Dorien
Marcel Borst
Quinten Eimers
Coen
Jany
Veroni (als het toevallig glutenvrij is)
michael nieberg
Merel en Renée E