Samen eten op de woensdag

AW’ers staan erom bekend dat ze houden van lekker eten. En dat doen we natuurlijk graag samen op woensdagavond voor maar €6! Zeg nu zelf, de bruisende woensdagavonden zijn natuurlijk extra leuk als we na diverse front-loops, jumps en duckgibes op de nieuwe meer een vorkje kunnen prikken van een verse maaltijd. Omdat de vrijwillige kok een inschatting wil maken van de hoeveelheid surf-voer er later klaar moet staan, graag wel opgeven voor het eten tot uiterlijk dinsdagavond 20.00 (voor borrelen hoef je je niet op te geven):

Helaas komt het eten niet uit de lucht vallen (dát zou wat zijn!), dus zoeken we voor elke woensdag een vrijwillige kok. Pas als één van onze vrijwilligers (of jij!) ‘Er wordt gekookt! [+ naam]’ toe heeft gevoegd aan de onderstaande lijst, is er eten op woensdag.


Ben jij de nieuwe Gordon James Ramsay of Thomas Keller? Of wil je gewoon wat pielen met ui en courgette? Meld je dan aan als vrijwillige kok, door het zinnetje ‘Er wordt gekookt!’ toe te voegen plus je naam. De hongerige en bourgondische AW-ers zijn je eeuwig dankbaar.

Eet smakelijk!

Deze lijst is voor woensdag a.s. Je staat er over een kwartier op!
surfdude
Edwin