Trainingen

Trainingen zijn er voor alle leden!

Zaterdagen
10:30 verhuur en optuigen
11:00 voorbespreking en het water op
13:00 start Interne Competitie (iedere laatste zaterdag van de maand)
14:00 terug op de kant en nabespreking

Woensdag
18:00 verhuur en optuigen
18:30 start voorbespreking en het water op
21:00 terug op de kant en nabespreking

Een vereiste om mee te doen aan de trainingen van AW is dat je lid bent en de basisvaardigheden van het windsurfen beheerst. Ben je een ervaren windsurfer, maar heb je geen basisdiploma of CWO-1 diploma? Mail dan naar de trainingscommissie op windsurfcursus@amsterdamwindsurfing.nl. In overleg kun je bij een training langskomen om samen te kijken of je het juiste niveau bezit! Als je als lid iemand wilt meenemen om te laten zien hoe tof de trainingen zijn, mail ons dan ook eerst even zodat wij erop voorbereid zijn. 

Tot op het water!

Interne Competitie

Elke laatste zaterdag van de maand om 13:00 wordt de Interne Competitie gevaren, een laagdrempelige wedstrijd voor alle niveaus. Elke keer dat je meedoet krijg je punten. Op evenementen krijg je zelfs dubbele punten, deze krijg je met de seizoensopening, de koppelrace, de clubkampioenschappen en met de snertrace. Door vaak mee te doen maak je al veel kans op de eindoverwinning waar een leuke prijs voor wordt uitgereikt. Deze prijsuitreiking is op de nieuwjaarsborrel van het volgende jaar

Plankhuur

Heb je nog geen eigen materiaal? Geen probleem! Elke training is het mogelijk om een volledige tuigage en wetsuit te huren. 

Tip: Wil je graag materiaal huren? Wees dan op tijd. De trainingen en verhuur zijn altijd zeer populair. Voor de verhuur hanteren wij: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Als de training eenmaal begonnen is, kan de trainer geen planken meer verhuren. De verhuurtijden zijn daarom op woensdagavond van 18:00 – 18:30 en op zaterdag van 10:30 – 11:00.

Verhuurprijzen materiaal:

  • Jeugd: € 6
  • Volwassenen: € 8
Wintertrainingen

Buiten ons windsurfseizoen is er elke week op woensdag een krachttraining om de donkere maanden door te komen tot het volgende seizoen start. Er is een afwisselend programma met onder andere BodyPump, HIIT, Kickboksen en Circuittraining, met als doel de conditie te verhogen en spieren te versterken. Tijd: in de winter vanaf 19:00 stipt, tot ongeveer 20:00. Benodigdheden: sportkleding en sportschoenen.