Trainingen

Trainingen zijn er voor alle leden!

Zaterdagen
10.30u verhuur en optuigen reguliere training
11.00u begin reguliere training
13.30u einde reguliere training
14.00u start Interne Competitie

Woensdag
18.00u verhuur en optuigen woensdagavondtraining
18.30u begin woensdagavondtraining
21.00u einde training
Tot op het water!

Een vereiste om mee te doen aan de windsurftrainingen van AW is dat je op minimaal CWO1 niveau kunt windsurfen. Wil je komen surfen met eerdere windsurfervaring, maar zonder dat je je CWO1 diploma hebt? Mail dan eerst even naar de trainingscommissie op windsurfcursus@amsterdamwindsurfing.nl . In overleg kun je bij een training langskomen om samen te kijken of je het juiste niveau hebt!

Interne Competitie (zaterdag)

Tussen de trainingen in, wordt om 14.00u de Interne Competitie gevaren. Iedereen kan meedoen. Wie aan het einde van het seizoen de meeste punten heeft, wint de hoofdprijs. Elke keer dat je mee doet krijg je punten, door heel vaak mee te doen maak je veel kans op de eindoverwinning. Deze prijsuitreiking van de IC is op de nieuwjaarsborrel van het volgende jaar.

Woensdagavond

De woensdagavondtraining is voor iedereen die een CWO 1-niveau of hoger heeft toegankelijk. De trainer behandelt een stukje theorie en er wordt vervolgens lekker gevaren. Dit is dé mogelijkheid om lekker door de week uit te waaien en te genieten van een mooie zonsondergang aan de Nieuwe Meer. Omdat deze training altijd zeer populair is, kan het handig zijn om op tijd aanwezig te zijn als je een plank wilt huren. De verhuur begint om 18:00 uur en de training start om 18:30 uur stipt.

Plankhuur

Kopen te duur? Huur. Of als je nog niet helemaal weet wat je wil, huur! Er is genoeg voor iedereen en nog steeds voor zeer scherpe prijzen. Wil je een plank huren dan moet je op de verhuurtijden bij de trainer zijn. Je betaalt aan de bar en laat het bonnetje aan de trainer zien. Je mag dan de rest van de dag van de plank gebruik maken. Wil je buiten de verhuurtijden dan kan dat als er een trainer is, behalve als de trainer training aan het geven is. Als de training eenmaal begonnen is, kan de trainer geen planken meer verhuren.
Afgelopen jaren is gebleken dat het ten koste van de training gaat als de trainer nog planken moet gaan verhuren tijdens de training en dat is zonde voor de andere deelnemers die wel op tijd zijn. Vandaar dat we dit jaar vaste verhuurtijden aan zullen houden. Wanneer er nog een andere trainer is kan je het natuurlijk bij die trainer proberen.

Verhuurtijden zullen dus zijn:

  • woensdagavond voor 18:30 uur
  • zaterdagochtend van 11:00 tot 11:30 uur

Op zaterdag en zondag heb je bovendien veel kans dat er andere trainers aanwezig zijn dus dat je ook gewoon een board kan huren buiten de verhuurtijden.
Je kan natuurlijk altijd op de website of facebook van AW kijken of er een trainer is die jou een board kan verhuren. 

Verhuur (alleen voor leden) prijzen:

Surfset (per dagdeel)

  • Jeugd: € 6
  • Volwassenen: € 8
  • Tandem: 1 x tandem is dubbele verhuurprijs voor 3 uur.


Gevorderde board en zeil: verhuurprijs is gelijk aan normale prijs.

Wintertrainingen

Op woensdagen zijn er buiten het seizoen de zogenaamde wintertrainingen. Vanaf 10 oktober, is er elke week op woensdag wintertraining om de donkere maanden door te komen tot volgend jaar het seizoen weer start. Sherida zal de trainingen verzorgen en zorgt voor een afwisselend programma met onder anderen kickboksen, circuittraining en GRIT (nieuw, spannend!). De training is gericht op de conditie verhogen en spieren te versterken.

Tijd: van 19:00 (stipt) tot ongeveer 20:00. Meenemen: sportkleding en sportschoenen.

Surfen op het Nieuwe Meer