Route

Routebeschrijving

Amsterdam windsurfing is gelegen op een schitterende plek tussen de mooiste stukjes groen van Amsterdam, maar………dat heeft een groot nadeel en dat is dat het moeilijk is te vinden voor mensen die er nog nooit geweest zijn. Lees daarom de volgende routebeschrijving aandachtig door anders mis je misschien wel je eerste cursusdag!

Het terrein van Amsterdam Windsurfing ligt aan de noordoostoever van het nieuwe meer. Dus niet aan de kant van het Amsterdamse bos!

Met de auto:

Naar het Industrieterrein Schinkel(te bereiken vanaf de A4, A10
(S 107), Henk Sneevlietweg of Overschiestraat). Anthony Fokkerweg en Vliegtuigstraat uitrijden, dan rechtsaf het Jaagpad op.  
Onder het viaduct door, verderop gaat het Riekerweg heten. Een paar honderd meter voorbij jachthaven Onklaar Anker is het pad rechts van Amsterdam Windsurfing.

Met de fiets of op skates:

Vanaf het Hoofddorpplein de Aalsmeerweg uitrijden. Bij het Aalsmeerplein links het fietspad op, naar de Anthony Fokkerweg. Verder: zie hierboven. Vanaf de Amstelveenseweg het IJsbaanpad uitrijden. De sluis oversteken en linksaf, het Jaagpad op. Verder: zie hierboven. Vanaf de Johan Huizingalaan aan de linkerkant onder het viaduct door, naar links, over het bruggetje linksaf en bij de
T-splitsing rechtsaf, dit is de Riekerweg. Verder: zie hierboven.

Google maps:

Bekijk de locatie van AW op googlemaps