Communicatie

AW vertelt je graag wat er allemaal gebeurt en gebeurd is. Daarvoor hebben we verschillende middelen.


Allereerst natuurlijk deze website. Het is ons visitekaartje voor geïnteresseerden. Vaak gebruikt om te zoeken naar windsurflessen en om een beetje gevoel te krijgen bij AW. Ook voor AW’ers handig die niet op Facebook zitten. De belangrijkste nieuwtjes vind je hier op de openingspagina. En ook de Agenda wordt regelmatig bijgewerkt.

Ieder jaar weken we ons infoboekje bij.  Vooral bedoeld voor nieuwe leden om er een beetje in te komen. Je leest er wat we zoal doen, wat de mogelijkheden zijn bij AW en waaraan je je steentje bij kan dragen.  Dit is em voor 2019

We hebben ook een Facebookpagina. Om te voorkomen dat we platgespamd worden is dit een besloten groep. Maar een verzoekje naar de beheerder om lid te worden, wordt bijna altijd gehonoreerd.

Ongeveer eens per maand verschijnt de Nieuwsbrief. Die wordt digitaal, via email verspreid. Bedoeld voor leden van AW. Je kunt je hiervoor inschrijven via de aanmeldpagina.

En we hebben een prachtig clubblad. De Mastvoet. Als je lid bent ploft ie zo’n 3x per jaar op je deurmat ploft. Lees er eens eentje: Mastvoet april 2017

Tot slot bestaan er verschillende Whatsapp groepen. AW in Plané, Doorgeplaneerde gijp, AW on tour, … enfin voor ieder wat wils.

En waar je ECHT hoort wat er gebeurt bij AW… In ons gezellige clubhuis natuurlijk!

Surfen op het Nieuwe Meer