Busdagen met de aloha express

Ons eigen stekkie aan de Nieuwe Meer. Een heerlijk plekkie. Laten we dat vooropstellen. Maar… Af en toe is het ook wel eens leuk om even heeeeeeel ergens anders te gaan surfen: IJsselmeer, Aalsmeer, Amstelmeer, en nog veel meer. 5 keer per jaar (agenda) trekt de Aloha Express erop uit, meestal vergezeld met nog 2/3 personen auto’s van enthousiaste leden.

IEDEREEN VAN AW IS WELKOM OM MEE TE GAAN! 🙂

De locaties zijn meestal zo gekozen dat het zowel voor de ware cracks als voor de beginners een geschikt vaarwater is, dus iedereen kan mee. De Aloha Express heeft plek voor héél veel planken en andere surfshizzle. Je hoeft je dus geen zorgen te maken hoe je je spullen op locatie krijgt. Er zitten zelfs een paar banken in om mensen een lift te geven. Hoe cool is dat?! Vertrek is meestal rond 10 uur ’s ochtends en aan het eind van de middag komen we weer terug van een heerlijk dagje windsurfen en kletsen we nog even de wilde avonturen na op het terras met een blikje van ’t een of ander.

Deelname aan de AW busdagen is gratis. Soms is er nog een awesome clinic op locatie! Daar zit dan een kleine eigen bijdrage aan vast.

Dus…. Wil je wel eens wat ander water zien, meer wind, surfen in de golven? Schrijf je dan in voor een van de busdagen. Houd Facebook (hier), de website en de nieuwsbrief (hier inschrijven) in de gaten een paar dagen voor de busdag. Oh en buschauffeur Michael heeft sinds kort ook een appgroep, dus da’s nog makkelijker. Wil je daarin? Vraag dan op de club even naar Michael.

En natuurlijk nog wat impressies van 1) een drukke en gezellig surfdag in Brouwersdam, 2) een clinic op een busdag in Aalsmeer en 3) de zelfingerichte en awesome binnenkant.

Surfen op het Nieuwe Meer